5.242m²
1
14 images

Industrieel gebouw

Industrieweg 23 , 2630 - Aartselaar

Dit instapklare bedrijfsgebouw is gelegen langs de Industrieweg te Aartselaar.  De op- en afritten van de A12 (Antwerpen - Brussel) bevinden zich op circa 250 meter. Via de N16 is de E17 (Antwerpen - Gent) zeer vlot bereikbaar. Het gebouw omvat kantoren/ showroom met magazijn.


KENMERKEN:

KANTOREN:- centrale inkomhal- vals plafond- vergaderzaal- sanitair- goed uitgeruste keuken met refter en terras- airco aanwezig- epoxyvloer- opengaande ramen, dubbele beglazing

MAGAZIJN:- staalconstructie- vrije hoogte 6 meter- daglichtstraten aanwezig- magazijnierslokaal met sanitair - gepolierde betonvloer- 2 laad - en loskades aanwezig- 3 gelijkvloerse poorten- mezzanine van 295 m² aanwezig in het magazijn- betonnen tussenverdiep van 384 m² aanwezig in het magazijn.

ALGEMEEN:- ruime parking voor het gebouw- beschibaar vanaf 1 juni 2024 of af te spreken met de huidige huurder- Jaarlijkse huurprijs bedraagt 275 000 EURO

Gebouw

Parking buiten
Ja

Basisuitrusting

Keuken
Ja
Airco
Ja
Type verwarming
Individueel
Toiletten M/V
Ja
Keuken - type
Volledig geïnstalleerd
Magazijnnierskantoor
Ja

In cijfers

Kantoren
1292m²
Opslagruimte
3950m²

Locatie

Industrieweg 23 , 2630 - Aartselaar

Zoekt u een magazijn?

Het huren of kopen van een magazijn is een complexe taak die niet licht moet worden opgevat. De kleinste beoordelingsfout kan immers grote gevolgen hebben voor de activiteit en de cashflow van uw onderneming. Daarom is het belangrijk u te laten begeleiden door Allten, de vastgoedmakelaar gespecialiseerd in de verhuur en verkoop van magazijnen in België.  Een kort overzicht !

Contacteer ons voor meer informatie

    Contacteer ons