Allten is uw partner bij de verkoop, aankoop of verhuur van kantoren, bedrijfsgebouwen en commerciële handelsruimtes. Of u nu eigenaar of toekomstig gebruiker bent van een gebouw, wij geven u duidelijk, relevant en professioneel advies zodat u uw transactie(s) tegen de best mogelijke voorwaarden en binnen de beste termijn kunt afronden.

Onze belangrijkste activiteiten op de bedrijfsvastgoed markt zijn

Verkopen

Verhuren

Investeringen

Waarderingen

Allten, een gerichte benadering van de vastgoedmarkt

Naast de gezamenlijke ervaring van de oprichters, Cédric van Zeeland, Antoine Ide en Alexandre Gaspar, en hun medewerkers, is de aanpak van Allten op de Belgische markt gebaseerd op een indeling in beperkte gebieden waarvoor een lokale medewerker wordt aangesteld. Dit garandeert u gedegen advies van mensen die de lokale en regionale markten grondig kennen.

Allten, een professionele service

Om de best mogelijke service te bieden, richt Allten haar aanbiedingen en onderzoek op bedrijfsgebouwen. Het advies is nauwkeurig, genuanceerd en altijd gebaseerd op een grondige analyse van de lokale markt(en). Daarenboven is Allten in staat de gehuurde of aangekochte ruimtes voor u (of met u) te optimaliseren.

Allten treedt op als referentiefacilitator bij alle professionele vastgoedtransacties. Onze missie is om vraag en aanbod bij elkaar te brengen om zo eigenaren, huurders en kopers te helpen hun vastgoedbehoeften nauwkeurig te bepalen en perfect aan hun verwachtingen te beantwoorden.

Bent u op zoek naar een locatie voor uw bedrijf?

Allten is een bedrijfsvastgoed makelaar met als missie het ideale pand voor uw bedrijf te vinden.

Vind een bedrijfsgebouw