Een commerciële handelsruimte huren is de meest voorkomende oplossing

Bij de opstart van een nieuwe bedrijfsactiviteit zijn vaak aanzienlijke financiële middelen nodig. Het huren van een handelspand verlicht dan de druk op de cashflow en laat u toe uw bedrijf in alle rust op te starten. Deze oplossing maakt het ook mogelijk de huur te integreren in de algemene kosten van de onderneming. Fiscaal is dit dus gunstig.

Een commerciële handelsruimte kopen, een winnende optie op lange termijn?

Als u een handelspand koopt, hoeft u geen huur te betalen. Bovendien bouwt u een duurzaam zakelijk vermogen op, waardoor de waarde van uw bedrijf mettertijd zal toenemen. Deze oplossing biedt ook het fiscale voordeel dat een groot deel van de kosten gelinkt aan de bedrijfsruimte kan worden afgetrokken: afschrijving van de aankoopprijs, verzekering, verbouwingswerken, onderhoud, enz.

Zelfs als u niet over de nodige middelen beschikt, kunt u zonder inbreng een handel kopen door een banklening te verkrijgen of beroep te doen op investeerders.

Allten, uw makelaar gespecialiseerd bedrijfsvastgoed bij aankoop, huur of verkoop van een commerciële handelsruimte!

Bent u op zoek naar een commerciële handelsruimte dat te huur staat in Brussel, of wenst u een handelspand te huren in Vlaams-Brabant of wenst u er een te kopen in Vlaanderen? Wat uw behoeften ook mogen zijn, Allten kan u helpen de beste huur- of verkoopaanbiedingen te vinden.

Met onze uitgebreide ervaring op het gebied van bedrijfsvastgoed bieden wij u een persoonlijke begeleiding tot en met de ondertekening van het huur- of koopcontract, waaronder

  • De selectiecriteria voor de te huren of te kopen ruimte definiëren in functie van uw behoeften, doelstellingen en verwachtingen;
  • Het lastenboek opstellen;
  • De aanbiedingen selecteren die het best aan uw selectiecriteria voldoen;
  • U professionele bijstand bieden tijdens de onderhandelingen;

Conclusie

Of het nu gaat om kopen of huren, de prijzen variëren naargelang de verschillende criteria zoals de ligging, de oppervlakte, de kwaliteit van de constructie, maar ook de stad en de gemeente waar het gebouw zich bevindt. Zo kan een commerciële handelsruimte dat te huur staat in Elsene duurder zijn dan een handelspand dat in Gent te huur staat of in Leuven.

Om alle kansen aan uw kant te zetten vertrouwt u de zoektocht naar uw bedrijfsvastgoed best toe aan Allten, een van de beste professionele bedrijfsvastgoed makelaars in België !

Bent u op zoek naar een commerciële handelsruimte om te huren of te kopen voor uw bedrijf?

Allten is een bedrijfsvastgoed kantoor met de missie om de ideale ruimte voor uw bedrijf te vinden.

 

Vind een handelsruimte