732m²
8 images

Opslagplaats

Kontichsesteenweg 17 , 2630 - Aartselaar
Het betreft de verhuur van een magazijn van ca. 732 m² op een toplocatie te Aartselaar. Het magazijn geniet een uitstekende ligging langsheen de Kontichsesteenweg en is vlot bereikbaar via de A12 (Antwerpen-Boom-Brussel), alsook via de E19 (Antwerpen-Mechelen-Brussel).  

Het magazijn heeft een vrije hoogte van 6 meter en is voorzien van één gelijkvloerse sectionaalpoort en een mobiele zwenkkraan met een hefvermogen van 500 kg. Het magazijn wordt verwarmd door 2 heteluchtblazers op gas en beschikt tevens over de gebruikelijke voorzieningen zoals gas, water, drijfkracht, verlichting en sanitair. 5 parkeerplaatsen inbegrepen. Het magazijn is onmiddellijk beschikbaar. 

Huurprijs exclusief BTW, Onroerende Voorheffing en algemene servicekosten.

Basisuitrusting

Keuken
Ja
Airco
Ja
Type verwarming
Gas
Toiletten M/V
Ja
Keuken - type
Kitchenette

In cijfers

Opslagruimte
732m²

Locatie

Kontichsesteenweg 17 , 2630 - Aartselaar

Zoekt u een magazijn?

Het huren of kopen van een magazijn is een complexe taak die niet licht moet worden opgevat. De kleinste beoordelingsfout kan immers grote gevolgen hebben voor de activiteit en de cashflow van uw onderneming. Daarom is het belangrijk u te laten begeleiden door Allten, de vastgoedmakelaar gespecialiseerd in de verhuur en verkoop van magazijnen in België.  Een kort overzicht !

Contacteer ons voor meer informatie

    Contacteer ons