291m² - 449m²
0
5 images

Opslagplaats

Kernenergiestraat 47 , 2610 - Antwerpen
Hoogtepunten van deze moderne KMO ontwikkelin:

- Strategische Locatie: Gelegen vlak achter de Ikea site van  Wilrijk, biedt deze locatie  directe toegang tot belangrijke verkeersaders en logistieke routes. Tevens zit u vlakbij het stadscentrum van Antwerpen. Hierdoor kunt u uw klanten moeiteloos bedienen en uw distributie optimaliseren.

- State-of-the-Art Infrastructuur: De nieuwbouw is ontworpen met het oog op efficiëntie en functionaliteit. De ruime bedrijfsruimtes stellen u in staat om uw werkplek op maat in te richten, zodat deze naadloos aansluit bij uw zakelijke behoeften. Vier van de zes units zijn voorzien van een mezzanine vloer waardoor u uw opslag oppervlakte kan vergroten of een kantoor kan inbouwen op verdiep.

- Modern Design: Het architectonische ontwerp van deze ontwikkeling weerspiegelt hedendaagse esthetiek en professionaliteit. Uw bedrijf zal niet alleen opvallen, maar ook een positieve indruk achterlaten op klanten, partners en bezoekers. De units aan de straatkant van de Kernenergiestraat zijn voorzien van een grote glazen gevel waardoor u als onderneming opvalt.

- Duurzaamheid: Steeds belangrijker wordt het belang van milieubewust ondernemen. Daarom is de nieuwbouw uitgerust met energiezuinige voorzieningen en duurzame technologieën, waardoor u niet alleen kosten bespaart, maar ook uw ecologische voetafdruk verkleint. De units zijn allen voorzien van zonnepanelen waardoor u met uw onderneming goedkopere energie kan afnemen en uw CO2 uitstoot kan reduceren.

Locatie

Kernenergiestraat 47 , 2610 - Antwerpen

Samenstelling

TypeVerdiepingTotale oppervlakteBeschikbaarheid
Opslagplaats - 449 m² bij oplevering
Opslagplaats - 448 m² bij oplevering
Opslagplaats - 418 m² bij oplevering
Opslagplaats - 291 m² bij oplevering
Opslagplaats - 327 m² bij oplevering
Opslagplaats - 401 m² bij oplevering

Zoekt u een magazijn?

Het huren of kopen van een magazijn is een complexe taak die niet licht moet worden opgevat. De kleinste beoordelingsfout kan immers grote gevolgen hebben voor de activiteit en de cashflow van uw onderneming. Daarom is het belangrijk u te laten begeleiden door Allten, de vastgoedmakelaar gespecialiseerd in de verhuur en verkoop van magazijnen in België.  Een kort overzicht !

Contacteer ons voor meer informatie

    Contacteer ons