C
394m² - 1.663m²
2 images

Kantoorgebouw

Avenue des Olympiades 2 , 1140 - Evere
Het kantoorgebouw "Leopold III" ligt op de hoek van de Olympiadeslaan en de Anciens Combattantslaan in Evere. De Olympiadeslaan loopt parallel met de Leopold III-laan, een belangrijke weg die zowel naar de Brusselse ring en de luchthaven als naar het centrum van Brussel leidt. De NAVO is in de buurt gevestigd, evenals talrijke bedrijven die op verschillende gebieden actief zijn. De site is zeer goed bereikbaar met het openbaar vervoer.

Het gebouw bestaat uit 12.932m² kantoorruimte op 7 verdiepingen, 195 parkeerplaatsen en 1.343m² archief in de kelder. De gevel is bedekt met een dubbele glazen vliesgevel. De airconditioning wordt verzorgd door middel van koelplafonds. De vloeren zijn gemoduleerd met 1,50m. Het gebouw wordt bediend door 6 liften, waarvan 4 voor alle niveaus, een parkeerlift voor bezoekers en een goederenlift van 1000 kg die alle niveaus van de 3e kelder tot de 8e technische verdieping bedient.
Het nabijgelegen Marriott Hotel biedt een reeks diensten (vergaderzalen, restaurant, enz.) tegen gereduceerde tarieven voor toekomstige huurders van het gebouw. Vele restaurants en een sportcentrum bevinden zich in de onmiddellijke nabijheid.

Basisuitrusting

Keuken
Ja
Airco
Ja
Lift
Ja
Toiletten M/V
Ja
Type verwarming
Gas
Keuken - type
Kitchenette

Technische uitrusting

Vals plafond
Ja

Veiligheid

Toegangscontrole
Ja
Alarm
Ja
Receptioniste
Ja

Gebouw

Aantal parking binnen
90

Afwerking

Vloerbedekking - type
Vasttapijt

Energie

EPC-klasse
C

Locatie

Avenue des Olympiades 2 , 1140 - Evere

Samenstelling

TypeVerdiepingTotale oppervlakteBeschikbaarheid
Kantoor 06 1.663 m² onmiddellijk
Kantoor 05 394 m² onmiddellijk
Kantoor 03 1.663 m² onmiddellijk
Kantoor 01 831 m² onmiddellijk
Kantoor 00 1.564 m² onmiddellijk

Zoekt u een kantoor?

Een kantoor huren of kopen in België? Wat zijn de criteria om het juiste kantoor te kiezen? Waar vindt u de beste verkoop- of huuraanbiedingen? Bij Allten beseffen we dat noden aan bedrijfsvastgoed ook vragen opwekken! Om een kantoor te kopen, te huren of te verkopen staan onze in bedrijfsvastgoed gespecialiseerde experts tot uw beschikking!

Contacteer ons voor meer informatie

    Contacteer ons