480m² - 1.512m²
7 images

Kantoorgebouw

Boulevard International 55 , 1070 - Anderlecht
Kantoren en polyvalente ruimtes te huur in het Riverside Business Park gelegen nabij afrit 17 op de Brusselse Westring. De uitzonderlijke ligging en de talrijke parkings maken het een ideale plaats voor kantoorruimte. Verschillende bekende internationale merken hebben hier hun hoofdkantoor. Dit bedrijvenpark bestaat uit 12 gebouwen, waaronder 9 kantoorgebouwen en 3 semi-industriële units.
Gemakkelijk bereikbaar met de auto (350m van afrit 17 van de Brusselse RO-ring), met de trein (gratis ochtend- en avondshuttles van/naar station Brussel Zuid), met de bus (diverse haltes van De Lijn en Stib), met de metro (metrohalte La Roue) en met de fiets (F50 Halle-Brussel fietsroute).

Basisuitrusting

Voorzieningen gehand.
Ja
Keuken
Ja
Airco
Ja
Lift
Ja
Toiletten M/V
Ja
Klimaatplafonds
Ja

Locatie

Boulevard International 55 , 1070 - Anderlecht

Samenstelling

RIVERSIDE D

TypeVerdiepingTotale oppervlakteBeschikbaarheid
Kantoor 01 525 m² onmiddellijk
Kantoor - 987 m² onmiddellijk

Zoekt u een kantoor?

Een kantoor huren of kopen in België? Wat zijn de criteria om het juiste kantoor te kiezen? Waar vindt u de beste verkoop- of huuraanbiedingen? Bij Allten beseffen we dat noden aan bedrijfsvastgoed ook vragen opwekken! Om een kantoor te kopen, te huren of te verkopen staan onze in bedrijfsvastgoed gespecialiseerde experts tot uw beschikking!

Contacteer ons voor meer informatie

    Contacteer ons