96m² - 125m²

Kantoorgebouw

Rue Ravenstein 62 , 1000 - Brussels
Het beroemde ex-Shell Building ligt in het Brussels Hoofdstedelijk Gewest, in het centrum van de stad. Het gebouw telt 7 verdiepingen voor kantoorgebruik. Op de begane grond bevinden zich echter winkels, een restaurant, twee conferentiezalen, twee majestueuze zalen en de ingang van de parkeergarages. Gelegen tegenover het centraal station, is het gemakkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer. Er is ook directe toegang met de auto, via de binnenring.

Het complex is gebouwd met een betonnen frame, bekleed met Franse steen aan alle gevels met granieten kozijnen. De begane grond is afgewerkt met een prachtig zwart Labrador-graniet. Twee majestueuze ingangen bedienen het kantoorgebouw. De verkeersruimten op de begane grond zijn rijkelijk afgewerkt met marmer op de vloer en de wanden. De kantoren zijn voorzien van moderne scheidingswanden, gemarmerde linoleumvloeren, verlaagde plafonds met inbouwverlichting.

Basisuitrusting

Airco
Ja
Lift
Ja

Veiligheid

Alarm
Ja

Locatie

Rue Ravenstein 62 , 1000 - Brussels

Samenstelling

TypeVerdiepingTotale oppervlakteBeschikbaarheid
Kantoorgebouw Mezz 125 m² onmiddellijk
Individuele handelszaak 00 96 m² onmiddellijk
Binnenstaanplaats - onmiddellijk

Zoekt u een kantoor?

Een kantoor huren of kopen in België? Wat zijn de criteria om het juiste kantoor te kiezen? Waar vindt u de beste verkoop- of huuraanbiedingen? Bij Allten beseffen we dat noden aan bedrijfsvastgoed ook vragen opwekken! Om een kantoor te kopen, te huren of te verkopen staan onze in bedrijfsvastgoed gespecialiseerde experts tot uw beschikking!

Contacteer ons voor meer informatie

    Contacteer ons