5m² - 983m²
6 images

Kantoorgebouw

Steenweg op Mechelen 455 , 1950 - Kraainem
Het gebouw bestaat uit een begane grond en 10 verdiepingen met kantoorruimtes van in totaal 11.000 m² en is volledig gerenoveerd in 1996. De HVAC wordt momenteel volledig gerenoveerd. Deze renovatiewerken maken het mogelijk om een kantoorgebouw van topkwaliteit op de markt te brengen met alle vereiste up-to-date comfort en accommodatie.

Het pand is gelegen aan de westkant van Brussel, in de buurt van Tervuren, in de onmiddellijke nabijheid van de Brusselse buitenring. Het gebied wordt goed bediend door een efficiënt netwerk van belangrijke toegangswegen en openbaar vervoer (30-35 minuten van het Centraal Station en het Zuidstation met het openbaar vervoer, tram 44 die aansluit op de metro en de buslijn).

Basisuitrusting

Airco
Ja
Lift
Ja
Wanden
Ja
Dubbele beglazing
Ja
Type lift
Personenlift

Veiligheid

Bewaking
Ja
Alarm
Ja

Locatie

Steenweg op Mechelen 455 , 1950 - Kraainem

Samenstelling

TypeVerdiepingTotale oppervlakteBeschikbaarheid
Kantoor 10 728 m² onmiddellijk
Andere 04 400 m² onmiddellijk
Kantoor 02 983 m² 01/05/2025
Andere 01 5 m² onmiddellijk

Zoekt u een kantoor?

Een kantoor huren of kopen in België? Wat zijn de criteria om het juiste kantoor te kiezen? Waar vindt u de beste verkoop- of huuraanbiedingen? Bij Allten beseffen we dat noden aan bedrijfsvastgoed ook vragen opwekken! Om een kantoor te kopen, te huren of te verkopen staan onze in bedrijfsvastgoed gespecialiseerde experts tot uw beschikking!

Contacteer ons voor meer informatie

    Contacteer ons